Wonen en interieur
Interieurtips en woontrends

De precieze kosten van een hovenier zijn niet zomaar prijs te geven. De tarieven die hoveniers in rekening brengen zijn niet vastgelegd en daardoor dus ook niet standaard. Makkelijk gezegd betekent dit dat ieder hoveniersbedrijf een eigen prijskaartje mag hangen aan de werkzaamheden die zullen worden verricht. Dit resulteert in prijsverschillen onder hoveniersbedrijven die soms wel op kunnen lopen tot honderden euro’s. Het is dan ook zeer de moeite waard om hoveniersbedrijven met elkaar te vergelijken en offertes aan te vragen. Vraag daarom altijd hovenier offertes aan!

Factoren die de prijs beïnvloeden
Uiteraard zijn er veel verschillende factoren te noemen die invloed hebben op de tarieven. Denk hierbij aan extra’s die u in de tuin wilt, zoals een vijver of een zandbak, aan het soort elementen dat u wilt laten plaatsen, aan de grootte van de tuin, aan het feit of er machines nodig zijn en in hoeverre de tuin goed bereikbaar is. De kosten blijven lager als je kiest voor standaard planten dan wanneer je kiest voor bijzondere planten. Ook de keuze voor onderhoudsvriendelijke planten beïnvloed te prijs. Bestrating is voordeliger dan beplanting, maar je kunt hier natuurlijk ook een combinatie tussen maken. Uiteraard is het ook goed om eens te bekijken hoeveel uren werk er in de werkzaamheden gaat zitten. Er zijn namelijk hoveniers die uurtarieven berekenen, maar er zijn ook hoveniers die vooraf een totaalprijs berekenen.

Als je voordeliger uit wilt zijn..
Natuurlijk zijn er ook enkele mogelijkheden om de kosten van een hovenier een beetje te drukken. Zo brengt een hovenier vaak minder kosten in rekening, of mag je een korting verwachten, wanneer je van plan bent het onderhoud ook door de hovenier te laten uitvoeren. Daarnaast kun je kosten besparen door het afval zelf af te voeren in plaats van dit te laten doen door de hovenier. Natuurlijk is het ook belangrijk om goed te vergelijken voordat u daadwerkelijk besluit met een hovenier in zee te gaan.
Reacties

Industriële draaipoort

Bij Govers Sierhekwerken kunt u terecht voor allerlei soorten poorten. Hier vindt u bijvoorbeeld poorten op industrieel gebied. K60, die wij ook kennen als een Industriële draaipoort, is een oplossing voor al uw toegangen. Deze poort biedt u niet alleen een gemakkelijke en functionele toegang tot al uw plaatsen, maar biedt ook een effectieve terreinbeveiliging. Deze poort geeft u, dankzij zijn uniforme constructie en stijve basisframe, een unieke beveiliging die uw beveiligingslijn compleet maakt. Daarnaast staat de poort bevestigd op stevige voetplaten, wat de stabiliteit van de poort waarborgt. Zijn tot 180° opendraaiende vleugels bieden u bovendien de maximale toegang. Ook maken inbrekers geen kans, doordat deze unieke poort breekijzers tegengaat en voorzien is van sloten.

Industriële schuifpoort

Net zoals draaipoorten, bieden schuifpoorten en uitmuntende beveiliging. Met deze poort heeft u de mogelijkheid om uw terrein professioneel en toch effectief te beschermen en inbraak aanzienlijk te verkleinen.  

De comfort-liner schuifpoort is perfect voor diegenen die graag de optie hebben om functionaliteit, energiezuinigheid en prijs/kwaliteit te combineren. Deze poort is lichtgewicht en zijn onderhoud is minimaal. Daarnaast staan kwaliteit en veiligheid voorop.

De A-liner schuifpoort is ideaal voor u als u valt voor mooie vormgeving en luxe. Deze poort is voorzien van een elektrisch besturingssysteem en bedieningspaneel en is optimaal beveiligd. Verder reikt deze poort uit tot 12 meter en zelfs tot 24 meter als u een dubbele poort installeert. Ook is deze poort licht van gewicht en ongekend duurzaam in zijn klasse.Doorrijbeveiliging

De doorrijbeveiliging biedt u de ideale mogelijkheid om uw parkeervoorzieningen en terreinen van auto- en caravandealers te beveiligen. Geforceerd inrijden is zo bijna onmogelijk, net zoals uitbraakpogingen. Deze 60 cm hoge beveiliging is perfect voor het ‘zwaardere werk’ en is precies op de juiste hoogte. De staanders van deze poorten zijn diep verankerd in de grond en verstevigd met beton, voor de ultieme afsluiting. U kunt zelfs de zwaarte van de blokkade specificeren om zo bijvoorbeeld ramkraken te voorkomen.

Gaashekwerk

Een gaashekwerk is een praktische en lichte beveiligingsoplossing voor uw terrein. Hierbij zijn de esthetische factoren minder van belang. Toch heeft het een transparant en vriendelijk karakter. Een gaashekwerk is een goedkope oplossing. Bovendien is het erg duurzaam. Ze zijn handig voor het beveiligen en omheinen van grote bedrijfsterreinen. Daarbij is het ook een effectieve beveiliging voor een landschappelijke omgeving of rondom een privéterrein.

Het type gaashekwerk ZB bestaat uit een gaashekwerk met een bovenbuis maar zonder prikkeldraad. Doordat Govers Sierhekwerk werkt met kwaliteitsgaas en een hoge treksterkte vervormt het gaas niet op termijn en is het dus superstrak gespannen. Dit type is leverbaar in verzinkt en gecoate uitvoering.

Bovendien is er het type gaashekwerk RB/SB. Dit is een gaashekwerk met prikkeldraad, bovenbuis en een recht (RB) of schuine (SB) puntrdaadhouder. Doordat we alle staanders in ongeroerde grond geheid en waarborgen heeft u direct na de plaatsing een stevig hekwerk. Als voor een gaashekwerk kiest kiest voor een esthetische en functionele terreinafzetting.

Draadmathekwerk

Het draadmathekwerk is ideaal voor de waarborging van uw veiligheid, die bij dit hek voorop staat. Dit hek is zeer geschikt voor kindveilige plaatsen, door zijn strakke en compacte geheel. Dit hek is niet alleen veilig, compact en solide, maar zorgt in een drukke omgeving zeker ook voor een decoratieve kracht. Doordat dit hek op vele laspunten berust, is het een stevig geheel, bovendien voorzien van een bevestigingssysteem verankerd aan de staanders. Verder maken vandalen geen kans, door zijn unieke schroefconstructie met speciale kop.

Spijlenhekwerk

Dit solide, stevige en sterk beveiligde hekwerk is ideaal voor de beperking van toegang van ongewenste gasten, naast zijn mooie en strakke uitstraling.

Het VY hekwerk is simpel, maar toch functioneel. Dit alom bekende hekwerk is voorzien van een puntenkam en een bouten, zodat het hek beveiligd is en niet verzakt. Ook deze staanders staan diep in de grond. Govers Sierhekwerken biedt u altijd de beste producten en dat is mede bij dit hekwerk te merken, omdat u geen boutje of moertje ontdekt en zo behoudt dit type zijn elegantie.

Het Globe hekwerk is wederom een uitstekende beveiliging, met oog voor design. Maar dit hekwerk is niet alleen functioneel op zakelijke terreinen, de Globe is ook geschikt voor natuurlijke omgevingen, dankzij zijn ronde spijlen. Ook dit hekwerk staat diep in de bodem en aan uw zicht ontbreekt elk moertje of boutje, de garantie van Govers Sierhekwerken.

Het Palka hekwerk is opnieuw een combinatie van beveiliging en goede looks in zijn klasse. Het van vierkante spijlen voorziene hekwerk biedt de beste veiligheid tegen het uitbuigen en loswrikken van vandalen.

Sporthekwerk

Govers Schierhekwerk is bij vele sportverenigingen bekend als Govers Sport. Wij zijn dus een trouwe leverancier. Govers sport heeft een veldafscheiding die we volledig volgens de eisen van de Nederlandse Sportfederatie hebben ontwikkeld. Wij bieden dan ook een ruime keuze in sporthekwerken zodat de fans langs de lijn van het sportveld kunnen staan. We leveren hekwerken voor voetbalvelden, tennisbanen, hockeyvelden, honk- en softbalvelden en golfbanen.

Afrastering

Govers Sierhekwerken is ook de beste optie voor het uitzoeken van de afrastering die uw wensen het beste vervult. U kiest bijvoorbeeld uit gaashekwerken of spijlenhekwerken elders op deze site. Een afrastering is ideaal als u geniet van privacy en bescherming tegen bijvoorbeeld ongedierte. Als iedereen uw tuin mag zien, maar niet het gras mag beschadigen, is een afrasteringen ook dé optie voor uw terrein.

Gebruikt u een afrastering puur ter bescherming van uw terrein, dan biedt Govers Sierhekwerken wederom een optie. Deze afrastering beidt niet alleen beveiliging, maar zorgt ook voor een unieke uitstraling en is beschermd tegen corrosie door een thermische coating. Bovendien geeft Govers Sierhekwerken u de mogelijkheid om uw afrastering optimaal te onderhouden!

Focust u meer op een sportveld of park? Dan biedt Govers Sierhekwerken u nog een prima optie. Wij hebben unieke afrasteringen op maat en plaatsen deze graag voor u.

Reacties

Magnetrons en combimagnetrons kunnen tegenwoordig steeds meer. Zo zijn er die je op afstand kunt bedienen en er zijn magnetrons die meten of je eten al klaar is. Kortom handige hulpjes in de keuken. Er zijn verschillende soorten magnetrons. De meest eenvoudige versie is zo een: een solo magnetron. Daarmee kan je alleen eten ontdooien of opwarmen. Dan zijn er magnetrons met ook nog een grillfunctie erbij. En helemaal compleet is een combimagnetron. Dan heb je een magnetronfunctie, een ovenfunctie en een grillfunctie. Een voordeel van een combimagnetron is dat je twee apparaten in een hebt. Je hebt een magnetronfunctie en de ovenfunctie. Daardoor is de bereidingstijd van gerechten te verkorten. Je kan eerst met de magnetron een deel doen en dan afbakken in de oven. Maar een nadeel kan wel zijn dat er minder opties op het apparaat zitten. En de prestaties doen soms ook onder voor de losse apparaten.

Combimagnetrons

Combimagnetrons richten zich meestal meer op de ovenfunctie of meer op de magnetroonfunctie.En dat kan je meestal herkennen aan de aanwezigheid of de afwezigheid van een draaiplateau. Er zijn natuurlijk ook inbouwmagnetrons. Ze zijn duurder in aanschaf, maar ze hebben meestal wel meer opties. Houd wel rekening met genoeg ruimte voor ventilatie. Hoe groot moet je combimagnetron of magnetron zijn? Dat ligt er een beetje aan wat je zelf handig vind. Maar het is slim om een schaal mee te nemen naar de winkel die je veel gebruikt om te kijken of die past. En hou er dan rekening mee dat als er een draaiplateau in zit dat die schaal ook rond kan draaien. Hou er ook rekening mee waar je hem wilt gaan neerzetten. Want de meeste gaan zo open… maar er zijn er ook daar kan de deur naar beneden en dat kan soms veel handiger zijn. Het gecombineerde vermogen wanneer je de ovenfunctie, de grillfunctie en de magnetronfunctie samen gebruikt kan wel oplopen tot 3400 Watt. Het kan daardoor nodig zijn om een combimagnetron aan te sluiten op een aparte groep in je keuken. Bij combimagnetrons is het belangrijkste in het gebruik dat je hem goed schoon houd van binnen zodat etensresten niet indrogen en aankoeken.

Sommige magnetrons hebben daarvoor een speciale easy clean functie. Als je nou eten gaat opwarmen in de magnetron, dan kan het verleidelijk zijn om met vol vermogen te doen en lekker snel, maar je krijgt een beter resultaat als je hem iets lager zet en iets langer wacht. Roer ook even tussendoor en als het klaar is laat het dan nog even staan. Een combimagnetron kan natuurlijk erg heet worden aan de buitenkant net als een oven. Dus let op met kinderen en plaats ze bij voorkeur op een hoogte waar kinderen niet bij kunnen. Voor vrijstaande magnetrons zijn er zelfs houders te koop zodat je hem hoog aan de muur kunt bevestigen. Kan je je magnetron nou niet kwijt op een plek waar kinderen niet bij kunnen? Dan zijn er ook magnetrons met een kinderbeveiliging. Magnetrons die hebben vaak automatische programma's. Ontdooien en opwarmen zitten er meestal standaard op. Maar het kan wel oplopen tot bijvoorbeeld 35 verschillende kookprogramma's, waaronder een yoghurt en deegrijs functie. Combimagnetrons zijn steeds vaker uitgerust met speciale sensoren, die je kunnen helpen bij het koken en bakken. Die sensoren kunnen bijvoorbeeld een temperatuur meten of de luchtvochtigheid en vertellen je aan de hand daarvan of je gerecht klaar is en dan gaat hij vanzelf uit.Reacties

 

 

Ieder jaar neemt rond deze periode de verkoop van terrasoverkappingen explosief toe. Dat komt omdat mensen het vervelend vinden dat ze door de dalende temperaturen niet langer in hun tuin kunnen zitten. Diverse leveranciers spelen hierop in door met allerlei soorten modellen op de markt te komen. Hierdoor heeft de consument een ruime keus wanneer hij een terrasoverkapping wilt gaan kopen. Zo heb je bijvoorbeeld doe-het-zelf pakketten en constructies die op maat afgeleverd kunnen worden.

Maar naast de verschillen tussen de standaardproducten en het maatwerk, zijn er ook grote verschillen voor wat betreft de kwaliteit van het materiaal. Bovendien dien je ook over diverse aspecten na te denken voordat je tot aankoop van een overkapping overgaat. In dit artikel zullen we aan enkele van deze aspecten aandacht besteden.

De verschillende soorten constructies

Wanneer je overweegt om een terrasoverkapping aan te schaffen, dan is het eerste aandachtspunt de plaats waarop je de constructie wilt gaan bouwen. In feite heb je voor wat betreft dit punt twee keuzemogelijkheden. Om te beginnen kun je ervoor kiezen om een overkapping te kopen die je vrijstaand in de tuin opbouwt. Het grote voordeel van dit soort constructies, is dat je allerlei mooie struiken, planten, bloemen of zelfs een vijver rondom het bouwwerk kunt bouwen. Hierdoor zul je echt het gevoel hebben middenin je tuin te zitten!

Een overkapping tegen de woning

De tweede soort constructie wordt tegen de woning aan gebouwd. Het voordeel van dit type constructie is dat je als het ware je woonkamer verlengd. Besef daarbij echter wel dat een terrasoverkapping niet geïsoleerd is en dus nooit dezelfde aangename temperatuur als in de huiskamer zal hebben. Natuurlijk kun je met een terras verwarmer de temperatuur aangenaam maken, maar wees je er dus wel van bewust dat je terrasoverkappingen niet op dezelfde manier kunt gebruiken als dat je met een woonkamer kunt doen.

Het voordeel van constructies die tegen een woning worden aan gebouwd, is dat je minder staanders nodig hebt. Een belangrijk aandachtspunt wanneer je voor dit type overkapping kiest, is dat je rekening houdt met het gewicht van het bouwwerk dat tegen je woning aanbrengt. Soms kan het zo zijn dat je woning het gewicht niet kan dragen. Wees er dus zeker van, voordat je aan het bouwen begint, of jouw huis het gewicht van de constructie kan dragen. Heb je hierover twijfels? Neem dan altijd een specialist bij de hand om ervoor te zorgen dat nare situaties voorkomen worden.

De tuingrond

Wanneer je erover uit bent welk type overkapping je zou willen aanschaffen, is het volgende punt van aandacht de grond in je tuin. De grond in je tuin dient namelijk stevig genoeg te zijn om het gewicht van de constructie te kunnen dragen. Ook hier geldt weer: weet je niet zeker of de ondergrond sterk genoeg is om het gewicht te kunnen dragen? Schakel dan een specialist in om dit te kunnen beoordelen.

De regelgeving in je gemeente


In iedere gemeente in Nederland zijn reglementen opgesteld waarin staat wat wel en wat niet is toegestaan als het op het aanbouwen aan je huis aankomt. Het is belangrijk dat je op de hoogte bent van deze regels, zodat je weet wat wel en wat niet is toegestaan. Wanneer je deze regelgeving negeert, dan bestaat er een kans dat wanneer de gemeente er achter komt dat je de regels hebt overtreden je opdraagt om je terrasoverkapping af te breken. Dat zou heel erg naar zijn! Dat is ook de reden waarom we je adviseren om, voordat je overgaat tot de aankoop van een overkapping, eerst in contact te treden met je gemeente en te informeren aan welke regels je je dient te houden.

Zoals je tot zover hebt kunnen lezen zijn er aardig wat zaken waarover je die na te denken als je een terrasoverkapping wilt kopen. Maar naast de besproken punten zijn er, zoals in de inleiding van dit artikel gezegd, ook veel kwaliteitsverschillen tussen de diverse producten die op de markt verkrijgbaar zijn. Dit is dan ook de reden dat we je adviseren om eigenlijk altijd een terrasoverkapping specialist te benaderen en aan hem om advies te vragen. Tot slot willen we je nog de tip meegeven om bij meerdere speciaalzaken een offerte op te vragen. De prijzen tussen de verschillende aanbieders kunnen namelijk aardig verschillen en het zou zonde zijn als je daar niet van profiteert!


Reacties

Wanneer je verhuist naar een verzorgingshuis, dan krijg je met verscheidene valkuilen te maken. Er moeten veel dingen worden geregeld en er moet duidelijk zijn waar je of de verzorgende precies terecht kan.

Vergelijken van verzorgingshuizen

Het is raadzaam om verschillende verpleeghuizen te vergelijken. Niet overal voelt u zich prettig maar dat zou thuis wel moeten. Ieder verzorgingstehuis heeft zijn karakteristieken. Maak daarom eerst een overzicht en kijk waar de voorkeur ligt. Ga gerust een keer langs een locatie en maak een praatje met het personeel en loop een stukje rond. Natuurlijk ben je als verzorgende niet helemaal vrij in de keuze. Vaak is er geen plaats of voldoe je niet aan de "criteria". Dit wilt meestal zeggen dat je nog te zelfstandig bent om te gaan wonen in een verzorgingstehuis.

CIZ

Een verblijf in een verzorgingstehuis is alleen mogelijk met een indicatie van het CIZ opzak. Deze indicatie voor verblijf kan worden aangevraagd met bijvoorbeeld een mantelzorger. Wanneer het nodig is zijn ook de huisarts of een thuiszorginstelling hiervoor bevoegd. In deze bepaling staat hoeveel zorg er nodig is aan de hand van zwaartepakketten. Deze gaan van weinig(ZZP1) tot veel(ZZP10). Een aantal jaar geleden kon met ZZP1 al naar een tehuis. Tegenwoordig kan dit pas bij ZZP4. Particuliere verzorgingstehuizen kunnen altijd worden bewoond, hier komt de volledige betaling echter voor eigen rekening.

Landelijke regeling

Deze regeling is landelijk geregeld. Of het nu gaat om verpleging Stratum, of de thuiszorg in Amsterdam. De criteria zijn landelijk opgesteld en voor ieder hetzelfde.

Reacties

Tijd voor een nieuw interieur? Misschien wel! Ieder jaar zie je weer nieuwe interieurstijlen te voorschijn komen, sommigen vervangen oude stijlen en andere borduren hier vrolijk op verder. Niet alleen veranderd natuurlijk het aanbod in de winkels, de vraag veranderd net zo hard mee. We zijn in deze tijden steeds meer op zoek naar waardevolle investeringen en ook in het interieur is dit wel te meren. We hebben liever een paar authentieke en pure producten welke wat meer mogen kosten dan dat ons huis vol staat met uniformiteit. We kopen vooral wanneer we merken dat er een echtheid in het product zit en wanneer we deze ook ECHT ‘nodig’ hebben. Dat is een beetje de nieuwe mentaliteit en dit zie je ook zeker in het interieur terugkomen. Wat zijn nu de verschillende woontrends die we zullen gaan zien de komende tijd?

 

Stadsinterieur

Landelijk wonen hebben we een beetje gezien, nu zien we vooral juist het tegenovergestelde: het stadse/urban interieur. Het landschap van de toekomst is dan ook een stadslandschap en door urbanisatie woont 50% van de wereldbevolking in een stedelijk gebied Een beetje vraag naar natuurlijk en groen is er zeker wel bij. We zien vooral groen terug als veelgebruikte kleur in deze trend maar daarnaast ook felle kleuren als rood en roze. Wat betreft materialen passen hier natuurlijke materialen bij maar niet te bombastisch. Denk aan staal, glas en beton maar zeker ook aan afbreekbare kunststof. Je kunt vormen terugvinden welke je in de natuur terug kunt vinden zoals bloemen, blokken en heuvelachtige vormen.

 

Minimalisme met een randje

Zoals eerder aangegeven vinden wij authenticiteit steeds belangrijk worden, we kopen liever niet te veel en wanneer we iets kopen dient hier iets achter te zitten. We willen het liefste ontsnappen uit de drukte, naar de stilte en rust van ons huis. De kleuren welke horen bij deze minimalistische rend zijn vooral zwart en wit, aardetinten en pasteltinten. Er worden zware materialen en meubelen gebruikt om invulling te geven aan het interieur. Denk aan onbewerkte materialen zoals een boomstamtafel of een aanrechtblad van gegoten beton, zuiver en puur. Er wordt gebruik gemaakt van zachte randen en geometrische herkenbare vormen.

                                              

De nieuwe Folk

Naast het minimalisme zien we ook een erg drukke woonstijl: de folklore. In deze stijl is er ruimte voor eigen creativiteit en het maken van eigen producten en productcombinaties. Hoogwaardige materialen en fabricage is hierbij wel van belang. We zien bijvoorbeeld geweven tapijten, plantaadrig geverfde kleuren en handgeweven textiel verwerkt in kussens of plaids. Kleurgebruik is van alles door elkaar en wat betreft materialen dien je te denken aan geverfd hout, veren, gips, huiden en mondgeblazen glas.

 

Botanisch

Een tijd geleden zagen we al dat de planten terugkwamen in prints van onze kleding maar ook in het interieur zien we deze trend zich verder zetten. Met deze botanische stroming haal je de natuur in huis door gebruik van prints van planten, het aanschaffen van echte planten, ingelijste planten en mooie natuurverschijnselen onder een stolp. Ook deze laatste is helemaal terug van weggeweest.

Reacties

Steeds vaker hebben mensen feestjes in huis. Dit komt enerzijds door de crisis en het uitgaven patroon van mensen. Ook is het gemak van thuis blijven in een comfortabele omgeving voor veel mensen een aangenaam idee.

Ruimte

Doordat er tegenwoordig vaak veel ruimte wordt gecreëerd in de woonkamer is het vaak ook mogelijk om veel mensen te ontvangen. Tegenwoordig wordt zelfs de tuin in de zomer als een extra kamer gezien. Daardoor is zelfs in een rijtjeshuis mogelijk groepen te ontvangen van bijna honderd man.

Uitschuifbare eettafels

Toch wil je op het moment dat je feest voorbij is genoeg ruimte overhouden. Tegenwoordig wordt hier goed op ingespeeld bijvoorbeeld met een design uitschuifbare eettafel. Deze maken een aangenaam kerstdiner mogelijk terwijl je niet je klapzetstoeltje met bijbehorend tafeltje van zolder moet halen.

Geschikte materialen

Vaak is er voor gekozen om de extra opties goed weg te kunnen werken zodat je als het niet nodig is met weinig gedoe je uitschuifbare eettafel weer tot een comfortabel tafeltje weet te maken.
Doordat verjaardagen en jubileums steeds vaker binnenshuis worden gevierd, is het belangrijk dat er eenvoudig opgeruimd kan worden wanneer niet alles volgens plan is gelopen. Zo zijn PVC vloeren bij uitstek geschikt als ondergrond. Deze nemen de vlekken niet op, maar ze zijn gemakkelijk weg te krijgen.


Reacties

De trampoline, al jaren een gewild object door jong en oud, is een duurzame aanschaf voor langdurig plezier. Belangrijk is wel dat er gelet wordt op de kwaliteit. Er zijn talloze trampolines verkrijgbaar, in allerlei vormen en maten. De prijzen lopen daarbij behoorlijk uiteen. De kwaliteit is een belangrijke prijsbepalende factor. Met een trampoline van hoge kwaliteit komt met een hoger prijskaartje. Die duurzaamheid brengt echter een hoop voordelen met zich mee.

Langere levensduur
Een trampoline is opgebouwd uit allerlei elementen. Bij een trampoline van hoogwaardige kwaliteit bent u verzekerd van onderdelen die voor langere tijd letterlijk en figuurlijk tegen een stootje kunnen. Het randkussen, het zwaarst belaste onderdeel van de trampoline, zal bij een lage kwaliteit eerder kapot gaan. Het regelmatig kopen van vervangende randkussens doet de uiteindelijke totaalprijs aardig oplopen. Dit geldt ook voor andere onderdelen van de trampoline.

Meer springplezier
Bij een kwalitatieve trampoline kunt u er vanuit gaan dat er gebruik is gemaakt van sterke en langere veren. Springveren van hoge kwaliteit zijn meestal dubbelconisch, in de volksmond ook wel ‘bolle’ veren genoemd. Het grote voordeel van dit soort veren is dat het de veerkracht enorm verhoogt. Ook wordt het springen als zeer soepel ervaren, waarbij minder druk op de spieren en gewrichten gevoeld wordt. Dit is zeker voor jonge kinderen een belangrijk aandachtspunt

Veiliger
Koopt u de trampoline voor jonge kinderen en regelmatig gebruik, dan is het belangrijk dat u kiest voor veiligheid. Let bij het aankopen van de trampoline bijvoorbeeld op het totaalgewicht. Dit geeft een indicatie over de degelijkheid van het frame. Een zwaarder frame, gemaakt van duurzaam materiaal, zorgt voor meer stevigheid en is beter bestand tegen veelvuldig gebruik. Een hoge kwaliteit trampoline heeft vaak gebogen poten met meerdere ondersteuning. Dit zorgt voor stabiliteit en voorkomt ongewenst verschuiven van de trampoline. 


Reacties

Drummen is van veel mensen een hobby. Zowel mannen als vrouwen houden van drummen. Het drummen kan voor veel mensen een genot zijn maar er kunnen ook mensen die last hebben van het oefenen.

Het zijn vaak de buren of leden van de familie die last hebben van hobby van de muzikant. Daarom kan het verstandig zijn om een drumstudio te bouwen. Deze studio kan veel frustratie en irritatie omtrent geluidsoverlast wegnemen voor de betrokkenen.
Drumstudio’s zijn er in allerlei soorten en maten. De cabines zijn ontwikkeld om muziek in op te nemen en te produceren. Daarnaast zijn ze voorzien van airco of luchtcirculatiesysteem.

Voordelen van een drumstudio?


Andere voordelen zijn een deur met veiligheidsglas en de bevestiging van ophangpunten voor bijvoorbeeld een tl-lamp. Ook de buren zullen hier blij mee zijn. Dan zal de geluidsisolatie voor de muren niet nodig zijn omdat er een geluidsdichte drumcabine is. Hierdoor hoeft er dus ook niet meer buiten de deur te worden geoefend. Gewoon thuis oefenen is nu de mogelijkheid.  Omdat de panelen vervangbaar zijn is de studio geheel naar eigen smaak op te bouwen. Daarom kan dus ook gekozen worden waar de deur zich bevindt.

Waar is de kwaliteit van afhankelijk?

Drumstudio’s zijn er met verschillende kwaliteitsniveau’s, vaak gemeten in het aantal decibel. Hoe dik de isolerende wand is, is onder andere van belang. Daarnaast gaat het om de grootte van de studio en de verhouding tussen de panelen.  Reacties

Førss is een uniek boxspringconcept, waarmee je het ultieme pure slapen kunt ervaren. Førss is een combinatie van Scandinavisch slaapcomfort en een innovatieve aanpak van Nederlands vakmanschap. Førss boxsprings worden uit hoogwaardige natuurlijke materialen vervaardigd, waarbij de nieuweste ergnomische inzichten worden toegepast.

De Førss boxsprings worden uit drie lagen opgebouwd: eerst de box, dan een pocketveringmatras en vervolgens een topdekmatras. De manier waarop deze drie elementen worden samengesteld, staat ook wel bekend als het ongekend comfort van Scandinavisch slapen. Førss pocketveringmatrassen zijn voorzien van hoog-laag pocketvering en een speciale schoudercomfortzone.

Er zijn drie verschillende Førss boxspring modellen namelijk de:

  • Førss boxspring Bora
  • Førss boxspring Fina
  • Førss boxspring Lima.

Bij deze willen we het model Lima wat meer toelichten.

Førss boxspring model Lima heeft een erg strakke uitstraling. Het bed is voorzien van een modern hoofdbord, met een horizontale belijning waardoor het een royale uitstraling krijgt. De bedden worden geleverd in verschillende uitvoeringen, waarbij men met name invloed kan beoefenen op de kleur van het bed. De bedden worden gestoffeerd met de verschillende meubelstoffen uit de Førss collectie. Hierdoor krijgt u een exclusief bed.

De matrassen die worden gebruikt zijn voorzien van een speciale zandlopervormige pocketveer. Deze veer reageert in drie fasen op het lichaam. Ten eerste zal er een zachte aanraking zijn, waarna het lichaam iets weg zakt, en uiteindelijk kan genieten de benodigde ondersteuning. Er zijn 2 verschillende vormen van topdekmatrassen, waarbij er keuze is uit 100% natuurlijk latex en mini pocketvering.

Reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl